Ofte stillede spørgsmål – Yojunior.dk

Ofte stillede spørgsmål


Tilbyder Teen Clean rengøring af badeværelser og wc?
De unge er igang med at lære, og rengøring af badeværelser er en lidt kompliceret opgave for 13-19 årige. Du er meget velkommen til selv at lære de unge at gøre rent på dit badeværelse, og her kan du få hjælp af os: Vi tilbyder nemlig de unge et gratis video-træningskursus, hvis du ønsker rengøring af badeværelset.

Tilbyder Teen Clean voksne hjælpere?
Teen Clean har sat alle sejl for at give teenagere en god start på arbejdslivet, og for at hjælpe dig med at få billig hjælp til husholdningen. Derfor tilbyder vi ikke voksne hjælpere. Hvis du ønsker en voksen, så anbefaler vi at du tager kontakt til et professionelt rengøringsfirma fx Renco.

Er Teen Clean et professionelt rengøringsfirma?
Nej - men vi kan godt hjælpe dig med størstedelen af dine husholdningsopgaver. Kvaliteten er naturligvis ikke den samme som hos et professionelt rengøringsfirma - til gengæld får du Danmarks laveste pris.

Hvem instruerer de unge?
De unge har gennemgået et kortere video-kursus i støvsugning og gulvvask, men er naturligvis uerfarne. Du skal derfor i starten forvente selv at skulle instruere og lære dem det, som du ønsker hjælp til.

Er jeg forsikret som kunde i Teen Clean?
Ja vi dækker skader der måtte ske i forbindelse med rengøringen med op til 1000 kr. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Hi, I'm Jane.

Sign up to discover my favorite tools to make my business run on auto-pilot.

By signing up you agree to our terms